Būkite budrūs! Padaugėjo sukčiavimo atvejų ir apgaulingų skambučių su siūlymais įsigyti ir užsidirbti iš kriptovaliutų investicijai panaudojant vartojimo paskolą.
Blog|Pasikeitė Bigbank AS valdybos pirmininkas

Pasikeitė Bigbank AS valdybos pirmininkas

„Per tuos 15 metų, kai dirbau banke Bigbank, mačiau daug pokyčių ir naujovių, – prisipažįsta buvęs Bigbank valdybos pirmininkas Kaido Saaras. – Man sunku išeiti, nes banke dirba labai šauni komanda, per šiuos metus mes tiek daug visko patyrėme. Norėčiau padėkoti kiekvienam banko darbuotojui. Valdžios vairą perduodu su šilčiausiais jausmais ir lengva širdimi.“

Bigbank padėtis yra tvirta: veikla veiksminga ir pelninga, be to, matome augimo galimybių esamose devyniose šalyse ir naujose rinkose, – priduria K. Saaras. – Bigbank pakeitė verslo modelį, tapdamas skaitmeniniu banku, taikančiu mažas palūkanų normas paskoloms. Banko veikla grindžiama šiuo metu kuriama ir iš dalies jau įdiegta pažangia informacine sistema“.

„Turiu pagirti Kaido už puikų darbą tiek gerais, tiek sunkiais laikais. Bigbank atliko milžinišką kokybinį šuolį ir sukūrė tvariam augimui būtinas sąlygas. Pasinaudodamas proga norėčiau padėkoti devyniose šalyse gyvenantiems ištikimiems mūsų klientams ir šešiose valstybėse dirbantiems šauniems darbuotojams. Šiandieninis Bigbank – tai bankas, kuriam būdinga didžiulė energija ir optimistinis požiūris į ateitį“, – sako nuo rugsėjo 1 d. Bigbank valdybos pirmininko pareigas perėmęs Svenas Raba.

Anot S. Rabos, norėdamas dirbti sėkmingai, bankas privalo visą dėmesį skirti klientams. „Bendrovė Bigbank jau turi 170 tūkst. klientų ir nuolat auga. Todėl savo pagrindinius informacijos ir bankininkystės technologijų sprendimus perkelsime į vieną šiuolaikinę platformą. Šis pokytis bus atliekamas etapais: nuo šių metų birželio mėnesio iki 2020 m. Tai padės užtikrinti veiksmingą klientų aptarnavimą bei sėkmingą produktų plėtrą visose valstybėse, kuriose dirbame, ir sukurti prielaidas, leisiančias aktyviai skverbtis į naujas rinkas“, – ateities planus paaiškina S. Raba.